Warta Ubezpieczenie na życie opinie

• Ten temat ma 2 odpowiedzi, 2 odpowiedzi, a ostatnio został zaktualizowany 3 years, 5 months temu przez Anonim.
Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
  • Autor
    Wpisy
    admin
    Opiekun forum

Opinie na forum o ubezpieczeniu na życie Warta

Warta Ubezpieczenie na życie - opinieWarta Ubezpieczenie na życie opinie – o tym jest ten wątek. Jeżeli posiadasz polisę na życie Warta, lub znasz kogoś kto takie ubezpieczenie na życie posiada – podziel się swoją opinią na tym forum.

Dzięki Twoim informacjom pomożesz innym użytkownikom tego forum.

Jeżeli zastanawiasz się nad ubezpieczeniem na życie od Warty i chcesz zadać pytanie o tą polisę – dodaj swoje pytanie poniżej.

W tym wątku na forum ubezpieczeniowym, zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach na życie Warty.

Zobacz też: porównanie ubezpieczeń na życie (video)

Marcin Kowalik
    Uczestnik

Warta i jej ubezpieczenie na życie to Towarzystwo Ubezpieczeniowe o którym opinie są często wyszukiwane przez klientów zainteresowanych polisą na życie.
    Warto zapoznać się z opinią agenta ubezpieczeniowego o ubezpieczeniach Warta. Tutaj pewnie znajdą się niżej w postach na forum opinie też innych klientów / posiadaczy ubezpieczeń Warty.

Jeżeli chcesz pomocy w wyborze ubezpieczenia lub chcesz poznać opinie o ubezpieczeniach Warta – kliknij tutaj i zamów bezpłatną kalkulację. Moi zaprzyjaźnieni agenci ubezpieczeniowi pomogą Tobie.

Zamów bezpłatny kontakt z agentem ubezpieczeniowym

A tutaj znajdziesz bardzo ciekawe porównanie ubezpieczeń na życie.

Anonim
    Nieaktywny

Chciałam podzielić się opinią na temat wniosków wysyłanych za pośrednictwem internetu. Ponieważ ostatnio miałam sporo do czynienia z załatwianiem różnych spraw on-line mile zaskoczyło mnie uzupełnianie i wysyłanie formularzy w Warcie. Dokumenty można było prosto i bezproblemowo dołączyć do formularza zgłoszeniowego robiąc zdjęcie z telefonu komórkowego ,które to zdjęcie automatycznie owy formularz uzupełniało.Jeżeli chodzi o załatwienie sprawy i odszkodowanie również nie mam zastrzeżeń

Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
admin

2 comments

1. dostałem właśnie wraz z żoną wypowiedzenie umowy na życie w związku z tym że ukończyłem 55 lat i wg Warty nie zasługuję na dotychczasowe warunki umowy gdyż jak sądzę wiążą się z większym ryzykiem dla ubezpieczającego czyli Warty. ciekawe jest to że jak zawierałem z nimi umowę miałem już skończone 55 lat !. również interesujące jest to że załączone do wypełnienia nowe warunki umowy datowane są na 1 września 2022! w rozmowie z konsultantem na infolini zastałem odesłany do ich wynajętego agenta, którego jak sprawdziłem tam gdzie miał siedzibę nie ma już od 3 lat. UWAŻAJCIE NA TYCH OSZUSTÓW bo mimo zawartej umowy w dowolnym momencie mogą sobie ją zmienić jednostronnie gdy uznają że stanowicie zbyt duże ryzyko i może trzeba będzie wypłacić odszkodowanie np.spadkobiercą, może się też przecież zdarzyć że powiedzą ” od dzisiaj wypowiadamy umowę osobą z pieprzykiem bo może to być czerniak. .

2. Zdecydowanie odradzam. Pieniądze za śmierć ubezpieczonego w tymże marnym Towarzystwie ubezpieczeniowym dostałam równo miesiąc po śmierci. Ciągle wymyślali kolejne brakujące dokumenty chyba tylko po to żeby przeciągać sprawę. Gdyby nie własne środki finansowe nie miałabym na pogrzeb. Wielkim nietaktem jest wysyłanie po śmierci pisma o przetwarzaniu danych zaadresowane do zmarłego. Kpina i skandal

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *