- Ten temat ma 2 odpowiedzi, 2 odpowiedzi, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata, 3 miesięcy temu przez .
Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Agenci ubezpieczeniowi wyjaśniają produkty ubezpieczeniowe
dostałem właśnie wraz z żoną wypowiedzenie umowy na życie w związku z tym że ukończyłem 55 lat i wg Warty nie zasługuję na dotychczasowe warunki umowy gdyż jak sądzę wiążą się z większym ryzykiem dla ubezpieczającego czyli Warty. ciekawe jest to że jak zawierałem z nimi umowę miałem już skończone 55 lat !. również interesujące jest to że załączone do wypełnienia nowe warunki umowy datowane są na 1 września 2022! w rozmowie z konsultantem na infolini zastałem odesłany do ich wynajętego agenta, którego jak sprawdziłem tam gdzie miał siedzibę nie ma już od 3 lat. UWAŻAJCIE NA TYCH OSZUSTÓW bo mimo zawartej umowy w dowolnym momencie mogą sobie ją zmienić jednostronnie gdy uznają że stanowicie zbyt duże ryzyko i może trzeba będzie wypłacić odszkodowanie np.spadkobiercą, może się też przecież zdarzyć że powiedzą ” od dzisiaj wypowiadamy umowę osobą z pieprzykiem bo może to być czerniak. .