- Ten temat ma 2 odpowiedzi, 2 odpowiedzi, a ostatnio został zaktualizowany 3 lata, 4 miesięcy temu przez Marcin Kowalik.
-
AutorWpisy
-
9 kwietnia, 2021 o 11:34 am #42422adminOpiekun forum
Ubezpieczenie na życie Nationale Nederlanden opinie – to temat wątku.
Opinie na forum o ubezpieczeniu na życie Nationale Nederlanden
W tym wątku na forum ubezpieczeniowym, zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach na życie Nationale Nederlanden.
Jeżeli posiadasz polisę na życie Nationale Nederlanden, lub znasz kogoś kto takie ubezpieczenie na życie posiada – podziel się swoją opinią na tym forum.
Dzięki Twoim informacjom pomożesz innym użytkownikom tego forum.
Jeżeli zastanawiasz się nad ubezpieczeniem na życie od Nationale Nederlanden i chcesz zadać pytanie o tą polisę – dodaj swoje pytanie poniżej.
Nationale-Nederlanden – grup ubezpieczeniowa z siedzibą w Holandii.
Przedsiębiorstwo powstało pod koniec roku 1962 z połączenia Assurantie Maatschappij tegen Brandschade De Nederlanden van 1845 (firma specjalizująca się w ubezpieczaniach od skutków pożarów) oraz Nationale Levensverzekerings Bank (banku ubezpieczeń na życie). Przedsiębiorstwo działało spójnie aż do nadejścia kryzysu na rynku ubezpieczeń pod koniec lat 80. XX wieku. W 1991 roku Nationale-Nederlanden połączyło się z Postbank aby razem stworzyć ING Group. Wówczas do swojego wachlarzu usług przedsiębiorstwo dodało możliwość wzięcia kredytów hipotecznych.
Obecnie Nationale-Nederlanden posiada swoje kwatery główne w Hadze, a także w Rotterdamie. Budynek siedziby przedsiębiorstwa w Rotterdamie był najwyższym budynkiem w całej Holandii do 2009 roku. Oprócz dwóch siedzib w powyższych miastach przedsiębiorstwo nie posiada oficjalnych przedstawicielstw na terenie reszty kraju, a pracownicy Nationale-Nederlanden działają niezależnie.
Nationale-Nederlanden jest oficjalnym sponsorem Reprezentacji Holandii w piłce nożnej.
Zobacz też: Porównanie ubezpieczeń na życie na YouTube
1 lipca, 2021 o 8:05 pm #43068Marcin KowalikUczestnikTowarzystwo Ubezpieczeniowe Nationale Nederlanden i ubezpieczenie na życie od Nationale Nederlanden to tematy o których opinie są często wyszukiwane przez klientów zainteresowanych polisą na życie.
Warto zapoznać się z opinią agenta ubezpieczeniowego o ubezpieczeniach Nationale Nederlanden. Tutaj pewnie znajdą się niżej w postach na forum opinie też innych klientów / posiadaczy ubezpieczeń Nationale Nederlanden.Jeżeli chcesz pomocy w wyborze ubezpieczenia lub chcesz poznać opinie o ubezpieczeniach Nationale Nederlanden – kliknij tutaj i zamów bezpłatną kalkulację. Moi zaprzyjaźnieni agenci ubezpieczeniowi pomogą Tobie.
Zamów bezpłatny kontakt z agentem ubezpieczeniowym
A tutaj znajdziesz bardzo ciekawe porównanie ubezpieczeń na życie oraz opinie na forum o ubezpieczeniach na życie.
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 3 lata, 4 miesięcy temu przez admin.
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 3 lata, 4 miesięcy temu przez Marcin Kowalik.
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
miałem polisę w Am[a kolejno w Medlaife a ostatnio po przejęciu przez Nederlanden polisa moja trwała 20 lat wpłaciłem 27.000 moimi pieniędzmi dysponowało FMG gdzie byłem agentem w porozumieniu z Nederladen FMG inwestowało moje pieniądze w różne inwestycje koniec okresu okresu mojej polisy byl w 2023 roku po 20 latach otrzymałem 23.150 złotych czyli za posiadanie konta w Nderlanden musiałem zapłacić ponad 5000 złotych FMG wypracowywało zyski dzieląc się z Nederlanden a mnie wypłacono ochłapy zakładając poloisę jako agnet FMG gwarantrowano mi kwotę 27000 zlotych na koniec okresu polisy i ja tak samo wciskałem ciemnitę moim klientom oszukująć oich jak mnie oiszukano Pani dyrektor FMG M ON. D gdy zgłaszałem tą sprawę odpiwiadała to trzeba było zrezygniwać z kontynuacji inni moi klienci po rezygnowali tracąc dużę pieniądze gdyż doszli do wniosku że są oszukani i mają do mnie pretensje Moi starsi którzy dochrapali się stanowsik dyrektorskich i mają z tego tutułu udziały odpowiadają mi żd taka była polityka FMG by naciągać jak najwięcej klientów ta sprawa ma jescze szersze tematy.pO 20 klatach zyski mje wynisly 1150 złotych natomiast FMG zarobiło na mnie ponadt 40000 zysku dzieląc się z Nederlanden a wczesnoierj z poprzednikami jestem swiadom mojej opini i moi klienci są tego przykładem