Colonnade Ubezpieczenie opinie na forum

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy
    admin
    Opiekun forum
    Up
    -3
    Down
    ::

Colonnade Ubezpieczenie opinie na forum

Colonnade Ubezpieczenie opinie na forumColonnade Ubezpieczenie opinie na forum – na tym temacie skupiamy się w tym wątku na forum ubezpieczeniowym. Zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach Colonnade.
    Jeżeli posiadasz polisę na życie Colonnade, lub znasz kogoś kto takie ubezpieczenie na życie posiada – podziel się swoją opinią na tym forum.

Colonnade Insurance S.A. (Colonnade) jest firmą zarejestrowaną w Luksemburgu, należącą w całości do Fairfax Financial Holdings Limited, utworzoną w celu strategicznej ekspansji działalności ubezpieczeniowej Fairfax na terenie Europy Środkowo-Wschodniej. Firma prowadzi działalność za pośrednictwem oddziałów w Polsce, Czechach, Bułgarii i Rumunii, na Słowacji, Węgrzech oraz spółki zależnej na Ukrainie.

Colonnade oferuje różne rodzaje ubezpieczeń. Każde z nich pewnie ma inne opinie. Rodzaje ubezpieczeń znajdujących się w ofercie Colonnade to między innymi: Ubezpieczenie NNW dla Twojej rodziny, Ubezpieczenie NNW dla Twojej rodziny z dodatkiem assistance, Ubezpieczenie powypadkowego leczenia szpitalnego, Ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków – złamania kości i oparzenia ciała, Ubezpieczenia następstw zachorowania na raka, ubezpieczenie wyjazdów krajowych, ubezpieczenie kosztów rezygnacji, ubezpieczenie wyjazdów za granicę.

Colonnade oferuje też ubezpieczenia dla firm i biznesu: Ubezpieczenie OC z tytułu prowadzonej działalności gospodarczej (dowiedz się więcej: Ubezpieczenie OC dla fizjoterapeuty opinie), Ubezpieczenie mienia i utraty zysku od wszystkich ryzyk , Ubezpieczenia majątkowe All-in-One , Ubezpieczenie budowy i montażu od wszystkich ryzyk , Ubezpieczenie majątkowe dla nieruchomości komercyjnych , Ubezpieczenie awarii maszyn i utraty zysku w jej wyniku , Ubezpieczenie od ryzyka terroryzmu i sabotażu , Ubezpieczenie elektroniki od wszystkich ryzyk.

Colonnade to też: Grupowe ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków , Grupowe ubezpieczenie podróży zagranicznych , Program ubezpieczenia dla kierowców firm transportowych , Ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków dla dzieci, młodzieży oraz pracowników placówek oświatowych , Ubezpieczenie władz spółki – D&O , Ubezpieczenie ryzyk cybernetycznych, Ubezpieczenie odpowiedzialności zawodowej – PI , Ubezpieczenie publicznej oferty papierów wartościowych, Ubezpieczenie D&O odpowiedzialności członków organów instytucji finansowych, Ubezpieczenie ryzyk bankowych , Ubezpieczenie odpowiedzialności zawodowej instytucji finansowych, Ubezpieczenie ryzyk związanych z RODO .
Colonnade ma też w swojej ofercie ubezpieczenia środowiskowe – Odpowiedzialność za szkody w środowisku.

Wśród ubezpieczeń transportowych od Colonnade możemy znaleźć: Ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej spedytora, Ubezpieczenie mienia w transporcie Cargo, Ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej zawodowej przewoźnika drogowego.

Dzięki Twoim informacjom pomożesz innym użytkownikom tego forum.
    Jeżeli zastanawiasz się nad ubezpieczeniem na życie od Colonnade i chcesz zadać pytanie o tą polisę – dodaj swoje pytanie poniżej. Dzięki Tobie, osoby szukające informacji na temat “Colonnade Ubezpieczenie opinie na forum” odnajdą to czego szukały.

• This topic was modified 2 years, 6 months temu by admin.
    • This topic was modified 2 years, 3 months temu by admin.
    • This topic was modified 2 years, 2 months temu by admin.
    • This topic was modified 2 years, 2 months temu by admin.
    • This topic was modified 1 year, 3 months temu by admin.
    • This topic was modified 8 months temu by admin.
    Marcin Kowalik
    Uczestnik
    Up
    -2
    Down

Warto zapoznać się z opinią agenta ubezpieczeniowego o ubezpieczeniach Colonnade. Tutaj pewnie znajdą się niżej w postach na forum opinie też innych klientów / posiadaczy ubezpieczeń Colonnade.

Jeżeli chcesz pomocy w wyborze ubezpieczenia lub chcesz poznać opinie o ubezpieczeniach Colonnade – kliknij tutaj i zamów bezpłatną kalkulację. Moi zaprzyjaźnieni agenci ubezpieczeniowi pomogą Tobie.

Warto dodać że oferta ubezpieczeń Colonnade o których opinie pytają często klienci obejmuje dla klientów indywidualnych: ubezpieczenia NNW, turystyczne, ubezpieczenia następstw zachorowania na raka, ubezpieczenia sprzętu elektronicznego. Firmy natomiast mogą skorzystać z oferty ubezpieczeń Colonnade: ubezpieczenia OC (inne niż te komunikacyjne), ubezpieczenia majątkowe, ubezpieczenia osobowe, ubezpieczenia środowiskowe.

Zamów bezpłatny kontakt z agentem ubezpieczeniowym

Up
    10
    Down

Moja opinia o colonnade

Mój mąż wracając z pracy z zagranicy wykupił to ubezpieczenie,powiedział mi że mam przyjąć kuriera bo na mnie wystawiono polecenie zapłaty. Byłam sceptycznie nastawiona bo mieliśmy ubezpieczenie w pracy. Nasze 3 dziecko było w drodze więc nie chciałam kolejnych wydatkow. Mąż zginął w wypadku samochodowym wracając do kraju, zostałam sama z dziećmi. Nie wiem czy ,,ktos” czuwał nas Nami, ale okazało się, że z ubezpieczenia w pracy męża nie dostałam nic bo stwierdzili,że on prowadził auto, że swojego grupowego dostałam grosze za śmierć męża. A z polsiy colonnade wypłacili mi 115tysiecy bez patrzenia na to czy był kierowcą czy nie. Tylko 1 składkę oplacilam i wyplacili normalnie zszokowali mnie bo są stratni, oczywiście opłacam dalej i dobrze,że z konta ta składka szła bo bym nie pamiętała żeby opłacić bo sama nie pamiętam co się że mną działo, w jakim szoku byłam od razu po śmierci ukochanego Marka

Anonim
    Nieaktywny
    Up
    -3
    Down

Witam
    Prosze o opinię o colonnade.
    Wypowiedzialem umowę bo chwycił mnie covid. Nie że zachorowałem ale sytuacja finansowa mnie chwyciła. Mam pytanie czy zwrócą mi pieniądze za okres od 2016 ? Napiszcie . . .

obserwator
    Uczestnik
    Up
    0
    Down

coloney czy colonnade?
    jak się nazywa ta firma ubezpieczeniowa?

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
admin

Review Colonnade Ubezpieczenie opinie na forum.

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.