Ubezpieczenia » Tematy » Forum o ubezpieczeniach » Generali – opinie

Generali – opinie

Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
  • Autor
    Wpisy
    admin
    Opiekun forum
    Up
    0
    Down
    ::

Opinie na forum Generali

Rok 2020 był dla Generali lepszy jeżeli chodzi o liczbę skarg od niezadowolonych klientów. Jak donosi Raport Rzecznika Finansowego, w 2020 pojawiło się 9831 skarg od niezadowolonych klientów. To aż 713 mniej negatywnych opinii niż w roku poprzednim.

Jeżeli porównać liczbę tych negatywnych opinii o Generali z udziałem procentowym ubezpieczyciela w rynku, to wynik stawia Generali na dziesiątej pozycji.

Co wpłynęło na zmniejszenie liczby negatywnych opinii na temat Generali w 2020? Jesteśmy ciekawi Twojego zdania w tej sprawie.

Jeżeli posiadasz polisę Generali, lub znasz kogoś kto takie ubezpieczenie posiada – podziel się swoją opinią na tym forum.

Dzięki Twoim informacjom pomożesz innym użytkownikom tego forum.

Jeżeli zastanawiasz się nad ubezpieczeniem od Generali i chcesz zadać pytanie o tą polisę – dodaj swoje pytanie poniżej.

W tym wątku na forum ubezpieczeniowym, zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach Generali.

Sprawdź też: Aviva opinie

Marcin Kowalik
    Uczestnik
    Up
    0
    Down

Jeżeli szukasz opinii o Generali to warto też spytać co o tym wszystkim myśli agent ubezpieczeniowy. Bo opinie w Internecie, od klientów Generali to jedno a to co myśli o produktach agent ubezpieczeniowy – to drugie.

Warto zapoznać się z opinią agenta ubezpieczeniowego o ubezpieczeniach Generali. Tutaj pewnie znajdą się niżej w postach na forum opinie też innych osób, którzy zdecydowali się na ubezpieczenie Generali, lub którzy też wpisują w wyszukiwarkę „Generali opinie”.

Jeżeli chcesz pomocy w wyborze ubezpieczenia Generali lub chcesz poznać opinie o polisach tego towarzystwa ubezpieczeniowego – kliknij tutaj i zamów bezpłatną rozmowę. Moi zaprzyjaźnieni agenci ubezpieczeniowi pomogą Tobie.

Zamów bezpłatny kontakt z agentem ubezpieczeniowym

Pomagamy już klientom między innymi w Warszawie, Poznaniu, Szczecinie, Krakowie, Gdańsku, Gdyni, Wrocławiu, Lublinie, Sopocie, Łodzi, Rzeszowie, Katowicach.

Bozena
    Uczestnik
    Up
    0
    Down

Pozytywnie oceniam Generali. kilka razy korzystałam np. za zalanie w piwnicy, przyjechał rzeczoznawca, opisał szkodę i otrzymałam odszkodowanie.Trwało to kilka dni. Za pobyt w szpitalu po komplikacjach po porodzie też otrzymałam odszkodowanie. Popsuł mi się odkurzacz w domu a mam ubezpieczony do i to co mam w środku, nie dało się naprawić odkurzacza i otrzymała zwrot kosztów jego zakupu. Także powiem jedno: jak się ma dobrze dopasowaną polisę to ona nie ma prawa nie zadziałać! POLECAM

Oglądasz 3 wpisy - 1 z 3 (wszystkich: 3)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
admin

Review Generali – opinie.

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.