- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 7 odpowiedzi, a ostatnio został zaktualizowany 2 lata, 2 miesięcy temu przez DuzyJoe.
-
AutorWpisy
-
19 marca, 2021 o 5:35 pm #42182adminOpiekun forum
Opinie na forum o ubezpieczeniu od utraty dochodu Lloyds
Lloyds – Ubezpieczenie od utraty dochodu dla lekarzy opinie – w tym wątku na forum ubezpieczeniowym, zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach od utraty dochodu dla lekarzy Lloyds.
Jeżeli posiadasz polisę Lloyds, lub znasz kogoś kto takie ubezpieczenie od utraty dochodu posiada – podziel się swoją opinią na tym forum. Dodaj swój komentarz i napisz co myślisz o tym ubezpieczeniu od utraty dochodu.
Dzięki Twoim informacjom pomożesz innym użytkownikom tego forum.
Jeżeli zastanawiasz się czy ubezpieczenie od utraty dochodu Lloyds jest dla Ciebie i chcesz zadać pytanie o tą polisę – dodaj swoje pytanie poniżej.
W tym wątku na forum ubezpieczeniowym, zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach od utraty dochodu Lloyds.
Tutaj z kolei znajdziesz więcej informacji ogólnych na temat: ubezpieczenie od utraty dochodu dla lekarzy
Obejrzyj video na temat “Lloyds – Ubezpieczenie od utraty dochodu dla lekarzy opinie”.
Sprawdź też:
Ubezpieczenie od utraty dochodu dla dyrektora szpitala
Ubezpieczenie od utraty dochodu dla fizjoterapeuty- This topic was modified 3 lata, 8 miesięcy temu by admin.
- This topic was modified 3 lata, 4 miesięcy temu by admin.
- This topic was modified 3 lata, 3 miesięcy temu by admin.
- This topic was modified 3 lata, 1 miesiąc temu by admin.
- This topic was modified 2 lata, 5 miesięcy temu by admin.
- This topic was modified 2 lata, 4 miesięcy temu by admin.
- This topic was modified 11 miesięcy , 2 weeks temu by admin.
6 lipca, 2021 o 8:57 pm #43146Marcin KowalikUczestnikTowarzystwo Ubezpieczeniowe Lloyds i ubezpieczenie od utraty dochodu dla lekarzy Lloyds to tematy o których opinie są często wyszukiwane przez klientów zainteresowanych tymi ubezpieczeniami.
Warto zapoznać się z opinią agenta ubezpieczeniowego o ubezpieczeniach Lloyds. Tutaj pewnie znajdą się niżej w postach na forum opinie też innych lekarzy – klientów / posiadaczy ubezpieczeń Lloyds.
Jeżeli chcesz pomocy w wyborze ubezpieczenia od utraty dochodu lub chcesz poznać opinie o ubezpieczeniach Lloyds – kliknij tutaj i zamów bezpłatną kalkulację. Moi zaprzyjaźnieni agenci ubezpieczeniowi pomogą Tobie.
2 października, 2021 o 8:23 pm #43488AnonimNieaktywnyJestm zainteresowany tym ubezpieczeniem od utraty dochodu dla lekarzy Lloyds. Paru znajomych lekarzy z tego korzysta. Narazie nie mają złych opinii.. ale wiadomo. Chciałem pozanć też opinie innych lekarzy na ten temat. Jeszcze zastanawiam się nad PZU.
15 października, 2021 o 9:30 pm #43576Marcin KowalikUczestnikHej Marian,
Chętnie pomożemy w wyborze ubezpieczenia od utraty dochodu dla lekarza – dla Ciebie. Niezależnie czy skończy się na Twojej decyzji na PZU, Lloyd’s czy innych towarzystwach. Pomożemy świadomie podjąć decyzję i porównać ubezpieczenia od utraty dochodu dla lekarza.
12 lutego, 2022 o 9:34 pm #45012AnonimNieaktywnywłaśnie sie zastaawiam nad takim ubezpieczeniem. Od utraty dochodu. Przydaloby sie.
Nigdy nie wiadomo co z praca sie stanie. Slyszalem dobre opinie o warcie, pzu, lloyds czy interpolska. Ale to byly powtarzane opinie od osob trzecich. nie u źźródla.posalem juz o tym w watku warty, generali.
Co wy myslicie?
Pracuje jako fizjoterapeuta.pozdro
18 lutego, 2022 o 7:14 pm #45027UlaPigulaUczestnika jak to wygląda jezeli chodzi o ubezpieczenia od utraty dochodu dla pielęgniarek?
zastanawiam sie nad takim ubezpieczeniem, jestem pielęgniarką…
proszę o Waszą opinię.
Czy LOJDS jest dobrym ubezpieczeniem od utraty dochodu dla pielęgniarek?
Juz pytałam na inych podstronach tez dla PZU.26 lutego, 2022 o 11:38 am #45072MateuszUczestnikJakie są wasze opinie o ubezpieczeniach Lloyds dla lekarzy chirurgów?
ja szukam takiego ubezpieczenia od utraty dochodu dla siebie – dla lekarza chirurga.
Jestem chirurgiem. To czego najbardziej sie obawiam to te ze stracę mozliwosc operowania…
że stracę władzę w rękach na przykład po jakimś wypadku czy upadku.
A z czegos trzeba zyc. Jak już to ktoś kiedyś napisał na tym forum ubezpieczeniowym.29 marca, 2022 o 4:47 pm #45793MikołajUczestnikjestem ortopedą, szukam ubezpieczenia od utraty dochodu dla lekarzy ortopedów… co polecacie? jaką firmę? Czy Lloyds jest dobry?
27 sierpnia, 2022 o 8:58 pm #48585DuzyJoeUczestnikWłaśnie! mam propozycję / ofertę od leadenhall. I pytanie teraz – czy Lloyds to to samo co Leadenhall? jestem medykiem i zastanawiam się nad tym ubezpieczeniem. Co o tym myślicei?
-
AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
właśnie sie zastaawiam nad takim ubezpieczeniem. Od utraty dochodu. Przydaloby sie.
Nigdy nie wiadomo co z praca sie stanie. Slyszalem dobre opinie o warcie, pzu, lloyds czy interpolska. Ale to byly powtarzane opinie od osob trzecich. nie u źźródla.
posalem juz o tym w watku warty, generali.
Co wy myslicie?
Pracuje jako fizjoterapeuta.
pozdro