Opinie na forum o ubezpieczeniach UNUM
W tym wątku na forum ubezpieczeniowym, zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach UNUM.
Jeżeli posiadasz polisę UNUM, lub znasz kogoś kto takie ubezpieczenie posiada – podziel się swoją opinią na tym forum.
Dzięki Twoim informacjom pomożesz innym użytkownikom tego forum.
Jeżeli zastanawiasz się nad ubezpieczeniem UNUM i chcesz zadać pytanie o tą polisę – dodaj swoje pytanie poniżej.
W tym wątku na forum ubezpieczeniowym, zbieramy i dzielimy się opiniami o ubezpieczeniach UNUM.
Tutaj znajdziesz kontakt do doradcy ubezpieczeniowego Unum.
Również ciekawe:
Posłuchaj podcastu na temat “Ubezpieczenie na życie dla informatyka”
Porównując 30 produktów, ta firma ma najtańsze i najsłabsze
Jako klient jestem zadowowony z ubezpieczenia w Unum , bardzo profesjonalne indywidualne podejście ,wypłata tytułu złamania ręki bardzo szybko,kontakt z agentem bardzo dobry. Sami się przypominają co roku czy były jakieś choroby czy urazy do ewentualnej wypłaty świadczenia.
Szkoda tylko jeden komentarz,nie jestem przekonana
Szczerze srednio jestem zadowlony, zanizona kwota wyplaty do takiego stopnia ze w oww berak zaliczenia do jakiej kasyfikacji.
Dostali papiery berak zarozumienia co pisze gdzie zakfalifikowac! Doplaci po rekalamacji do najniszej kalsy i zlej!
Czy bym. Polecial jak oszukuja w wypłatach zastanowil bym sie
Jestem bardzo zadowolona jako klientka – zarówno indywidualne ubezpieczenie jak i grupowe. Przy kobiecych dolegliwości i dostałam za zabieg, który trwał dwie piosenki i za pobyt w szpitalu. Nie musi być zakończone leczenie, żeby wypłata się pojawił, co dało mi możliwość opłacenia prywatnego leczenia urazy.
Jako klient nie jestem zadowolona z tej ubezpieczalni. Cały czas kontakt był mailowy czyli szybki a gdy zgłosiłam szkodę to wysłano do mnie list o dosłanie brakujących dokumentów i miałam to zrobić do danego dnia a list dostałam dzień wcześniej. Uważam że było to zrobione specjalnie żebym nie zdążyła na czas gdyż miałam dostarczyć papiery od lekarza .